Typecursus

Tijdens de typecursus van Instituut Eggermont leert u de computer ‘blind’ te bedienen volgens het tienvingersysteem. Dit geeft veel voordelen; u bent minder snel vermoeid, u kunt foutloos typen en u kunt typen op hoge snelheid. Verder krijgt u tijdens de cursus een goede lichaamshouding aangeleerd, wat lichamelijke klachten op korte- en lange termijn voorkomt. Heeft u last van woordblindheid of dyslexie? Ook dan kan een typecursus uitkomst bieden, omdat u analytisch leert typen. Voor particulieren is de doelstelling het behalen van 160 aanslagen per minuut.

Scholieren
Instituut Eggermont verzorgt al jaren met groot succes typecursussen op diverse scholen in Beverwijk voor scholieren van 10 tot 15 jaar. Wij geven individueel onderwijs, onder andere ter voorbereiding op het voortgezet onderwijs. Iedere leerling bepaalt zijn eigen tempo. De cursus bestaat uit 40 lessen van één uur die wekelijks worden gegeven na schooltijd in onderling overleg. Voor scholieren is de doelstelling het behalen van 200 aanslagen per minuut.

Deze cursus kan ieder moment worden gestart. De lessen kunnen zowel overdag als ’s avonds worden gegeven op onze eigen locatie of bij u thuis (wanneer u kiest voor privéles). Na afloop van de cursus ontvangt u een diploma. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

U kunt kiezen voor privéles op maat of groepsles. Het voordeel van privéles is dat wij samen met u een flexibel leerplan kunnen maken, afgestemd op uw doelstellingen. In onderling overleg kunnen de lestijden worden vastgesteld. De lessen kunnen per maand worden verlengd, maar zijn ook per maand opzegbaar. Gemiste lessen kunnen in onderling overleg worden ingehaald.

Cursusduur groepsles: 4 tot 10 maanden
Cursusduur privéles: 3 tot 4 maanden
Lesmateriaal: €35,-
Tarieven: klik hier

Wilt u een passend opleidingsadvies? Of heeft u vragen over een van onze opleidingen? Neem dan contact met ons op via info@instituut-eggermont.nl of 0251-222252 (maandag t/m vrijdag van 09.00 – 21.00 uur).

Voorafgaand willen wij u wijzen op onze privacyverklaring.