Reviews

Review online les Italiaans

Grazie per il corso fantastico. A presto!

Saluti da Fleur de Vries
januari 2022


Review Instituut Eggermont

We zijn de derde generatie die voor een cursus Frans bij Fer en zijn fantastische docenten aanwipte. Geen gedoe. Je geeft gewoon aan wat je wil leren, welk niveau. En als je op het gewenste niveau zit, kun je gewoon stoppen. Super.

januari 2022,
Karel van Wijk, Alkmaar


Taalcursus Nederlands Pools

Ik kom uit Polen en heb 12 lessen Nederlands gekregen. Voor hier in Nederland te kunnen praten. Was perfect. Kan nu praten. Nu nog schrijf leren.

januari 2022, Janek Krastowicz


Spaanse cursus - Aanrader!

Wat een fijne sfeer! Een gezellige kleinschalige omgeving. En belangrijker: ik heb het gehaald! Onze vakanties naar Spanje zullen nog leuker worden!

Ben de Vries, 19 december 2021


Geweldige mensen en prachtige docent

Mijn communicatie in het Engels was niet goed, maar dankzij Instituut Eggermont en met name docente Angélique Bornet kan ik nu zonder probleem een gesprek voeren. Erg goed, flexibel, geweldige mensen en een prachtige docent. Bedankt Angélique voor uw manier van lesgeven en Fer bedankt voor de thee die elke sessie wordt geserveerd!

Ilham

Precies waar ik aan toe was

Mijn persoonlijk toegespitste taalopleiding bij Instituut Eggermont is mij heel goed bevallen. Precies waar ik aan toe was. Mijn taalvaardigheid is toegenomen en ik kan nu zelfverzekerd aan de slag met alle soorten schrijfstijlen. Bedankt!

november 2020

Eric

Grote vorderingen gemaakt

Roemeens is mijn moedertaal dus Nederlands leren was voor mij best wel een uitdaging. Daarom ben ik blij dat ik bij Instituut Eggermont in een jaar tijd veel vorderingen heb gemaakt. Bedankt voor de goede persoonlijke begeleiding, dat heeft echt geholpen.

juni 2018

Lumi

Eén op één les werkte erg prettig

Ik heb Engelse les gehad van Angelique. Dit heb ik als zeer prettig, erg leerzaam en gezellig ervaren. De één op één les werkte erg prettig voor mij en ik kan dit dan ook echt aanbevelen.

juni 2018

Jolanda

Ik beveel het zeker aan!

Ik ben bijna klaar met Italiaanse les en wat heb ik veel geleerd van Angelique! Op een prettige manier leerde ik niet alleen de taal, maar ook over Italië (met name Sardinië) zelf, wat heel belangrijk voor me was. Ik beveel het zeker aan om op deze manier les te krijgen.

juni 2018

Rosina

Professioneel, maar met een gemoedelijke sfeer

Ik heb anderhalf jaar Duitse les gehad van mevrouw Bornet. Ik heb de lessen als zeer prettig, erg leerzaam en gezellig ervaren. Ze werden afgestemd op mijn behoefte en tempo. Mevrouw Bornet wist mij zodanig op mijn gemak te stellen dat ik al snel over de drempel was om het ook te spreken.

Het instituut is professioneel, maar met een gemoedelijke sfeer. Ze zijn flexibel en goed bereikbaar. De lijnen zijn erg kort en persoonlijk. Kortom, ik heb mij er erg thuis gevoeld en zou een vervolgopleiding hier dan ook weer volgen.

april 2018

Tanja

Ik raad iedereen de typecursus aan

Ik heb afgelopen jaar de typecursus blind typen gevolgd. Dankzij de fijne en duidelijke uitleg kan ik nu op een vlotte manier blind typen. De persoonlijke begeleiding en aandacht heb ik als zeer positief ervaren. Ik raad iedereen aan deze cursus te volgen.

april 2018

Deniz

Goede uitleg

Ik heb erg veel opgestoken van de cursus Excel voor beginners. Ik kreeg een goede uitleg en het was fijn één op één. Ook de huiselijke sfeer en de lekkere koffie spraken mij erg aan.

maart 2018

Peter

Examen gehaald

Ik ben vorig jaar begonnen met Nederlandse bijles bij Instituut Eggermont bij docent Angelique Bornet. Het was erg leerzaam voor mij, waardoor ik goede cijfers haalde op school. Dankzij deze bijles heb ik alle onderdelen van mijn examen gehaald! Ik zou iedereen aanraden om bij Instituut Eggermont aan te melden.

januari 2018

Mathusha

Zeer tevreden

Ik vond het heel prettig om de cursus Word 2010 bij Instituut Eggermont te volgen. Docent Kephas Busink legde mij alles goed en rustig uit en nam er de tijd voor. Heel fijn vond ik dat ik naast de cursus ook zelf de onderwerpen die ik wilde leren aan de orde kon stellen. Je voelt je ook welkom bij Instituut Eggermont. Fer ontving mij altijd met koffie en heeft veel interesse voor je als persoon. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding.

juli 2016

Carla

Een trotse vader

Rowdy is geslaagd! Ik wil jou en de leerkrachten heel erg bedanken voor jullie inzet!

We kunnen nu onze aandacht gaan richten op de studiekeuzechecks voor de vervolgopleiding.

juli 2016

Marten

Top!

Ik wil graag Fer en Angélique bedanken voor de leerzame en gezellige Engelse lessen die ik heb gevolgd bij Instituut Eggermont.

februari 2016

Corina

Een absolute aanrader!

Ik heb tijdens de gevolgde cursus in een huiselijke sfeer veel geleerd, waar ik dagelijks nog steeds profijt van heb.

Wat wil je nog meer dan veel leren in een huiselijke sfeer?

november 2015

 

Daan van Tunen

In huiselijke sfeer een prima lesdag gehad.

Meer als prettig ervaren en fijne tools gekregen om mijn werk te verbeteren.

februari 2015

Nicole Musters

Een absolute aanrader voor elk niveau!

In korte tijd heb ik veel geleerd waar ik nog dagelijks veel profijt van heb. Wat ik als zeer plezierig heb ervaren is de persoonlijke aandacht en de professionaliteit waarin er les werd gegeven.

oktober 2014

Manon van Bragt

Super opleiding instituut!

In een huiselijke omgeving, prima docenten en een prima gastheer!
Bedankt.

oktober 2014

Vincent Schram.

Geslaagd met een 8.3!

Ik ben echt superblij, zonder uw hulp was het mij nooit gelukt. Ik heb ook de samenwerking als zeer prettig ervaren.

september 2014

Minh Tu

Computerles in Beverwijk

Bij Instituut Eggermont heb ik heel prettig ICT les gehad en ben begeleid naar een nieuwe baan!!

september 2014

Sonja Steiger

De huiselijke sfeer, het welkome gevoel, maken het plaatje compleet.

De cursus heeft mij enorm geholpen mijn woordenschat te verbreden, mijn uitspraak en grammaticale kennis te verbeteren en ook zeker om de 'angst' voor het spreken van een vreemde taal te overwinnen. Daarnaast werd de cursus ook geheel naar mijn wensen ingevuld.

september 2014

Linda Keijsper