Huiswerkbegeleiding

ballpoint-pen-316676_1280

Heeft u schoolgaande kinderen en merkt u dat ze het moeilijk kunnen opbrengen om dagelijks aan de slag te gaan met hun huiswerk? Vinden ze het lastig om een goede planning te maken? Kunnen ze in bepaalde vakken minder goed meekomen? Of kunnen ze wel een steuntje in de rug gebruiken voorafgaand aan hun eindexamen? Wij bieden flexibele hulp in de vorm van huiswerkbegeleiding, afgestemd op de doelstelling(en) van uw kind.

Deze huiswerkbegeleiding wordt privé op maat verzorgd. De lessen kunnen zowel overdag als ’s avonds worden gegeven op onze eigen locatie of bij u thuis. Tijdens de begeleidingsuren gaat het om meer dan alleen het maken van het opgegeven huiswerk. Wij leren uw kind structuur aan te brengen, bieden hulp bij het overwinnen van faalangst en richten ons op het blijvend motiveren van de leerling.

Op bijna alle niveaus verzorgen wij rekentraining, taal, begrijpend lezen, examentraining voor praktisch alle vakken, her-examentraining en scriptiebegeleiding. Maandelijks wordt er een evaluatierapport gemaakt, zodat u op de hoogte blijft van de resultaten.

Onze huiswerkbegeleiding is bedoeld voor leerlingen van de lagere- en middelbare school, studenten en volwassenen. Ook voor leerlingen met dyslexie, dyscalculie en asperger staan gecertificeerde docenten voor u klaar. In onderling overleg kunnen, om reistijd en reiskosten te besparen, de privélessen worden gegeven via Skype.

Heeft u vragen over onze huiswerkbegeleiding? Neem dan contact met ons op via info@instituut-eggermont.nl of 0251-222252 (maandag t/m vrijdag van 09.00 – 21.00 uur).

Direct inschrijven

Geen velden gevonden.