Huiswerkbegeleiding

Huiswerkbegeleiding Beverwijk Privéles

Heeft u schoolgaande kinderen en merkt u dat ze het moeilijk kunnen opbrengen om dagelijks aan de slag te gaan met hun huiswerk? Vinden ze het lastig om een goede planning te maken? Kunnen ze in bepaalde vakken minder goed meekomen? Of kunnen ze wel een steuntje in de rug gebruiken voorafgaand aan hun eindexamen? Bij Instituut Eggermont in Beverwijk bieden wij flexibele hulp in de vorm van huiswerkbegeleiding, afgestemd op de doelstelling(en) van uw kind.


Huiswerkbegeleiding Privé Beverwijk

Huiswerkbegeleiding bij Instituut Eggermont wordt privé op maat verzorgd. De lessen kunnen zowel overdag als ’s avonds worden gegeven op onze eigen locatie of bij u thuis. Tijdens de begeleidingsuren gaat het om meer dan alleen het maken van het opgegeven huiswerk. Wij leren uw kind structuur aan te brengen, bieden hulp bij het overwinnen van faalangst en richten ons op het blijvend motiveren van de leerling.

Op bijna alle niveaus verzorgen wij rekentraining, taal, begrijpend lezen, examentraining voor praktisch alle vakken, her-examentraining en scriptiebegeleiding. Maandelijks wordt er een evaluatierapport gemaakt, zodat u op de hoogte blijft van de resultaten.

Onze huiswerkbegeleiding is bedoeld voor leerlingen van de lagere- en middelbare school, studenten en volwassenen. Ook voor leerlingen met dyslexie, dyscalculie en asperger staan gecertificeerde docenten voor u klaar. In onderling overleg kunnen, om reistijd en reiskosten te besparen, de privélessen worden gegeven via Skype.

Hieronder vindt u het tarief voor huiswerkbegeleiding. Deze prijzen zijn op basis van een half uur privéles per week. Zijn er vijf lessen in een maand dan wordt deze extra les niet berekend maar gecompenseerd met een maand met drie lessen, bijvoorbeeld in verband met feestdagen.

De inschrijving is voor één maand en wordt stilzwijgend verlengd met een maand. Een gemiste les kan in onderling overleg met de docent worden ingehaald, wanneer deze minimaal 24 uur van te voren is afgezegd. 

Lesgeld Huiswerkbegeleiding: 

  • € 60,- of € 80,- per maand afhankelijk van het vak (op basis van een half uur per week)

Administratiekosten: € 15,-

Start: het hele jaar door 

Cursusduur: afhankelijk van uw doelstelling 

Lestijd: in overleg

Locatie: Instituut Eggermont in Beverwijk

Extra: privé-les is ook mogelijk via Skype of Facetime.

Huiswerkbegeleiding kan ieder moment worden gestart. De lessen kunnen zowel overdag als ’s avonds worden gevolgd bij ons instituut aan de Vondellaan 86 in Beverwijk of bij u op thuis. Hoe lang de huiswerkbegeleiding duurt is afhankelijk van de doelstellingen.

Heeft u vragen over onze huiswerkbegeleiding? Neem dan contact met ons op via info@instituut-eggermont.nl of 0251-222252 (maandag t/m vrijdag van 09.00 – 21.00 uur).

Direct inschrijven kan uiteraard ook. Vul het formulier hieronder in en geef in het veld voor uw bericht aan dat u uw kind in wilt schrijven voor onze huiswerkbegeleiding. Voorafgaand willen wij u wijzen op onze privacyverklaring.

Disclaimer
Instituut Eggermont besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens op deze website. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen. Instituut Eggermont is niet aansprakelijk voor mogelijke directe, indirecte, bijzondere of gevolgschade als gevolg van onjuistheden of onvolledigheden in de aangeboden informatie, noch door de onmogelijkheid om van de website gebruik te maken. Instituut Eggermont garandeert niet de foutloze werking of ononderbroken toegankelijkheid van de website of de via elektronische weg aangeboden diensten. De informatie die op onze website wordt verstrekt, kan op elk moment zonder voorafgaande mededeling of verplichting worden gewijzigd.