Cursus Turks

turkey-197137_1280


Turkije het prachtige vakantieland met haar geweldige cultuur, geschiedenis en heerlijk klimaat. De gastvrije bevolking maakt het verblijf zeer geliefd. Steeds meer Nederlanders bezoeken de kustplaatsen zoals Alanya, Bodrum of Marmaris. Verblijven in dit mooie land wordt nog interessanter als u de Turkse taal spreek en begrijpt. Het leren van het Turks lijkt moeilijk maar is toch makkelijker dan u denkt. Geen geslachten of lidwoorden. Het Turks kent bijna geen uitzonderingen.

De Turkse taal leert u snel en eenvoudig bij Instituut Eggermont. Het lezen, spreken, verstaan en schrijven van de Turkse taal worden behandeld. Alledaagse onderwerpen maar ook herkenbare situaties die u in Turkijke tegenkomt, komen aan bod. De taalcursussen worden op maat afgestemd voor zowel beginners als gevorderden.

Met onze taalcursus Turks bent u de taal binnen enkele maanden machtig, alleen onderwerpen worden behandeld die u aanspreken.

Voor ondernemers

Met de cursus leert u basis principes van de Turkse taal en cultuur in het Turkse bedrijfsleven. U wordt wegwijs in de taal die gebruikt wordt tijdens bijeenkomsten, afspraken, en andere werkomstandigheden. Tevens leert u ook om in de Turkse taal te communiceren met klanten door bijvoorbeeld te bellen, e-mailen, jezelf introduceren in het Zweeds.

Ook  de cultuurverschillen in het bedrijfsleven komen aan bod, want niet elke cultuur gaat hetzelfde met elkaar om. De privé lessen zullen dus altijd op uw niveau aangepast worden. Bovendien kunt u aangeven welke aspecten u graag wilt leren.

  • Een goed verkoopgesprek
  • Zakelijke communicatie
  • Positieversteviging
  • Het schrijven van een succesvolle zakenbrief

Deze cursus kan ieder moment worden gestart. De lessen kunnen zowel overdag als ’s avonds worden gegeven op onze eigen locatie of bij u thuis (wanneer u kiest voor privéles).

U kunt kiezen voor privéles op maat of groepsles. Het voordeel van privéles is dat wij samen met u een flexibel leerplan kunnen maken, afgestemd op uw doelstellingen. In onderling overleg kunnen de lestijden worden vastgesteld. De lessen kunnen per maand worden verlengd, maar zijn ook per maand opzegbaar. Gemiste lessen kunnen in onderling overleg worden ingehaald. Na afloop van de cursus ontvangt u kosteloos een certificaat.

Cursusduur: afhankelijk van doelstellingen.
Tarieven: klik hier.

Wilt u een passend opleidingsadvies? Of heeft u vragen over een van onze opleidingen? Neem dan contact met ons op via info@instituut-eggermont.nl of 0251-222252 (maandag t/m vrijdag van 09.00 – 21.00 uur).

Voorafgaand willen wij u wijzen op onze privacyverklaring.