Cursus Portugees

flag-106072_1280


Portugees is een Romaanse wereldtaal die wordt gesproken in Portugal, Brazilië, Angola, Guinee-Bissau, Sao Tomé en Principe, Oost-Timor, Kaapverdië, Mozambique, en andere gebieden, zoals Goa en Malakka (Cristao). Het wordt ook gesproken door een minderheid in Macau, waar het een officiële taal is. Volgens een UNESCO-rapport uit 2000 wordt Portugees door 176 miljoen mensen gesproken.

De Portugese taal leert u snel en eenvoudig bij Instituut Eggermont. Het lezen, spreken, verstaan en schrijven van de Portugese taal worden behandeld. Alledaagse onderwerpen maar ook herkenbare situaties die u in Portugal tegenkomt, komen aan bod. De taalcursussen worden op maat afgestemd voor zowel beginners als gevorderden.

Met onze taalcursus Portugees bent u de taal binnen enkele maanden machtig, alleen onderwerpen worden behandeld die u aanspreken.

Voor ondernemers
Met de cursus leert u basis principes van de Portugese taal en cultuur in het Portugese bedrijfsleven. U wordt wegwijs in de taal die gebruikt wordt tijdens bijeenkomsten, afspraken, en andere werkomstandigheden. Tevens leert u ook om in de Portugese taal te communiceren met klanten door bijvoorbeeld te bellen, e-mailen, jezelf introduceren in het Zweeds.

Ook  de cultuurverschillen in het bedrijfsleven komen aan bod, want niet elke cultuur gaat hetzelfde met elkaar om. De privé lessen zullen dus altijd op uw niveau aangepast worden. Bovendien kunt u aangeven welke aspecten u graag wilt leren.

  • Een goed verkoopgesprek
  • Zakelijke communicatie
  • Positieversteviging
  • Het schrijven van een succesvolle zakenbrief

Deze cursus kan ieder moment worden gestart. De lessen kunnen zowel overdag als ’s avonds worden gegeven op onze eigen locatie of bij u thuis (wanneer u kiest voor privéles).

U kunt kiezen voor privéles op maat of groepsles. Het voordeel van privéles is dat wij samen met u een flexibel leerplan kunnen maken, afgestemd op uw doelstellingen. In onderling overleg kunnen de lestijden worden vastgesteld. De lessen kunnen per maand worden verlengd, maar zijn ook per maand opzegbaar. Gemiste lessen kunnen in onderling overleg worden ingehaald. Na afloop van de cursus ontvangt u kosteloos een certificaat.

Cursusduur: afhankelijk van doelstellingen.
Tarieven: klik hier.

Wilt u een passend opleidingsadvies? Of heeft u vragen over een van onze opleidingen? Neem dan contact met ons op via info@instituut-eggermont.nl of 0251-222252 (maandag t/m vrijdag van 09.00 – 21.00 uur).

Voorafgaand willen wij u wijzen op onze privacyverklaring.