Cursus Nederlands

netherlands-97830_1280

Nederlands als tweede taal (NT2)
Bij Instituut Eggermont kunt u terecht voor de cursus Nederlands als tweede taal (NT2). Wij bieden deze cursus zowel aan bedrijven als particulieren. Met het oog op passende arbeid en stages is het belangrijk de Nederlandse taal zo goed mogelijk onder de knie te hebben. Tijdens deze cursus voor anderstaligen wordt er vooral aandacht besteed aan het correct leren schrijven en de juiste uitspraak.

Repetitietraining
Is Nederlands uw moedertaal, maar bent u onzeker over uw uitvoering ervan? Maakt u wel eens een taalfout? Kom dan bij Instituut Eggermont op een korte repetitietraining Nederlands. Onder andere de d’tjes en t’tjes zullen uitgebreid worden behandeld. Na deze repetitietraining schrijft u foutloos uw eigen sollicitatiebrief, curriculum vitae en andere correspondentie!

Deze cursus kan ieder moment worden gestart. De lessen kunnen zowel overdag als ’s avonds worden gegeven op onze eigen locatie of bij u thuis (wanneer u kiest voor privéles).

U kunt kiezen voor privéles op maat of groepsles. Het voordeel van privéles is dat wij samen met u een flexibel leerplan kunnen maken, afgestemd op uw doelstellingen. In onderling overleg kunnen de lestijden worden vastgesteld. De lessen kunnen per maand worden verlengd, maar zijn ook per maand opzegbaar. Gemiste lessen kunnen in onderling overleg worden ingehaald. Na afloop van de cursus ontvangt u kosteloos een certificaat.

Cursusduur: afhankelijk van doelstellingen.
Tarieven: klik hier.

Wilt u een passend opleidingsadvies? Of heeft u vragen over een van onze opleidingen? Neem dan contact met ons op via info@instituut-eggermont.nl of 0251-222252 (maandag t/m vrijdag van 09.00 – 21.00 uur).

Voorafgaand willen wij u wijzen op onze privacyverklaring.