Cursus Indonesisch

stupa-83774_1280


Leer Indonesisch privé op maat. Dit is de snelste weg om Indonesisch te spreken, te schrijven en te lezen. Korte effectieve trainingen afgestemd op jouw doelstelling en basiskennis. Geen ballast maar effectief gericht op jouw wensen. Het leerplan is flexibel en kan wekelijks worden aangepast.

Voor fabrikant en zakenman. Misschien wordt het tijd dat u uw producten ook buiten de grenzen gaat presenteren en verkopen. Wij kunnen dan de leerstof afstemmen op uw eigen vakjargon. Korte telefoontrainingen in het Indonesisch. Het oordeelkundig opstellen van brieven, rekeningen en aanbiedingen. Denkt u ook aan betaling- en leveringscondities per mail, telefoon of skype. Wij adviseren u zelfs met het maken van een goed verantwoorde site, afgestemd op de Indonesische cultuur.

Wil je Indonesisch leren voor vakantie? Reserveren van je hotel. Eten bestellen en afrekenen. Bezoeken van musea, camping, boodschappen doen, kennismaken. Het kan allemaal.

 

Deze cursus kan ieder moment worden gestart. De lessen kunnen zowel overdag als ’s avonds worden gegeven op onze eigen locatie of bij u thuis (wanneer u kiest voor privéles).

U kunt kiezen voor privéles op maat of groepsles. Het voordeel van privéles is dat wij samen met u een flexibel leerplan kunnen maken, afgestemd op uw doelstellingen. In onderling overleg kunnen de lestijden worden vastgesteld. De lessen kunnen per maand worden verlengd, maar zijn ook per maand opzegbaar. Gemiste lessen kunnen in onderling overleg worden ingehaald. Na afloop van de cursus ontvangt u kosteloos een certificaat.

Cursusduur: afhankelijk van doelstellingen.
Tarieven: klik hier.

Wilt u een passend opleidingsadvies? Of heeft u vragen over een van onze opleidingen? Neem dan contact met ons op via info@instituut-eggermont.nl of 0251-222252 (maandag t/m vrijdag van 09.00 – 21.00 uur).

Voorafgaand willen wij u wijzen op onze privacyverklaring.

Geen velden gevonden.