Cursus Frans

eiffel-14083

Voor particulieren
Met de cursus Frans van Instituut Eggermont leert u snel op een eenvoudige manier de Franse taal. Leer de juiste uitspraak, goed converseren, foutloos schrijven en vlot lezen. Ideaal voor tijdens uw vakantie. Het maakt het bestellen in een restaurant een stuk makkelijker. Maar ook winkelen, een bezoek aan een brocante-markt of museum krijgt zo een extra dimensie.

Voor ondernemers
U kunt de cursus Frans van Instituut Eggermont uiteraard ook inzetten voor zakelijke doeleinden. Bijvoorbeeld door uw vrachtwagenchauffeurs deel te laten nemen, zodat zij zichzelf kunnen redden in de Franse taal. Maar ook wanneer uzelf veel met Franstalige zakelijke collega’s te maken heeft. Wij kunnen de leerstof afstemmen op uw eigen vakjargon. Tijdens de cursus leert u te communiceren met klanten, bijvoorbeeld door een telefoongesprek te voeren en e-mails/brieven en facturen op te stellen. Ook de cultuurverschillen in het bedrijfsleven komen aan bod, want niet elke cultuur gaat hetzelfde met elkaar om.

Deze cursus kan ieder moment worden gestart. De lessen kunnen zowel overdag als ’s avonds worden gegeven op onze eigen locatie of bij u thuis (wanneer u kiest voor privéles).

U kunt kiezen voor privéles op maat of groepsles. Het voordeel van privéles is dat wij samen met u een flexibel leerplan kunnen maken, afgestemd op uw doelstellingen. In onderling overleg kunnen de lestijden worden vastgesteld. De lessen kunnen per maand worden verlengd, maar zijn ook per maand opzegbaar. Gemiste lessen kunnen in onderling overleg worden ingehaald. Na afloop van de cursus ontvangt u kosteloos een certificaat.

Cursusduur: afhankelijk van doelstellingen.
Tarieven: klik hier.

Wilt u een passend opleidingsadvies? Of heeft u vragen over een van onze opleidingen? Neem dan contact met ons op via info@instituut-eggermont.nl of 0251-222252 (maandag t/m vrijdag van 09.00 – 21.00 uur).

Voorafgaand willen wij u wijzen op onze privacyverklaring.