Cursus Engels

red-phone-box-323518_1280

Voor particulieren
Het is steeds belangrijker geworden om goed in het Engels te kunnen communiceren. Ga maar na, waarschijnlijk praat u op vakantie negen van de tien keer Engels met hotel-, restaurant- en winkelpersoneel. Ook de weg vragen in het buitenland doet u hoogstwaarschijnlijk in het Engels. Daarnaast worden steeds meer studies in deze taal gegeven en binnen steeds meer bedrijven is er vraag naar personeel welke goed Engels spreekt.

Bij Instituut Eggermont is de cursus Engels gericht op uw wensen en doelstellingen. Er is aandacht voor lezen, schrijven en spreken van de taal, maar ook alledaagse situaties en cultuur komen aan bod. Het maakt niet uit of u nog geen enkele ervaring heeft met de taal of alleen bijgespijkerd wilt worden.

Voor ondernemers
Met de cursus Engels leert u de basis principes van de taal en cultuur in het Engelse bedrijfsleven. U wordt wegwijs gemaakt in de taal die gebruikt wordt tijdens bijeenkomsten, afspraken en andere werkomstandigheden. Tevens leert u om in de Engelse taal te communiceren met klanten door bijvoorbeeld te bellen, e-mailen, een succesvolle zakelijke brief te schrijven en uzelf te introduceren in het Engels. Ook de cultuurverschillen in het bedrijfsleven komen aan bod, want niet elke cultuur gaat hetzelfde met elkaar om.

Deze cursus kan ieder moment worden gestart. De lessen kunnen zowel overdag als ’s avonds worden gegeven op onze eigen locatie of bij u thuis (wanneer u kiest voor privéles).

U kunt kiezen voor privéles op maat of groepsles. Het voordeel van privéles is dat wij samen met u een flexibel leerplan kunnen maken, afgestemd op uw doelstellingen. In onderling overleg kunnen de lestijden worden vastgesteld. De lessen kunnen per maand worden verlengd, maar zijn ook per maand opzegbaar. Gemiste lessen kunnen in onderling overleg worden ingehaald. Na afloop van de cursus ontvangt u kosteloos een certificaat.

Cursusduur: afhankelijk van doelstellingen.
Tarieven: klik hier.

Wilt u een passend opleidingsadvies? Of heeft u vragen over een van onze opleidingen? Neem dan contact met ons op via info@instituut-eggermont.nl of 0251-222252 (maandag t/m vrijdag van 09.00 – 21.00 uur).

Voorafgaand willen wij u wijzen op onze privacyverklaring.