Cursus Duits

berlin-279769_1280 (1)

Voor particulieren 
Gaat u vaak naar Duitsland op vakantie en wilt u nu eindelijk te taal echt goed kunnen spreken? Volg dan de cursus Duits bij Instituut Eggermont. Het reserveren van een hotel, eten bestellen en afrekenen, boodschappen doen, een praatje maken met de plaatselijke bevolking, na de cursus kunt het allemaal.

Voor ondernemers
Tijdens de cursus Duits kunnen wij de leerstof afstemmen op uw eigen vakjargon. Korte telefoontrainingen in het Duits, het oordeelkundig opstellen van brieven, rekeningen en aanbiedingen, betaling- en leveringscondities per e-mail, telefoon of skype. Wij passen de cursus aan op uw wensen en doelstellingen. Uiteraard komt ook Duitse cultuur aan bod.

Deze cursus kan ieder moment worden gestart. De lessen kunnen zowel overdag als ’s avonds worden gegeven op onze eigen locatie of bij u thuis (wanneer u kiest voor privéles).

U kunt kiezen voor privéles op maat of groepsles. Het voordeel van privéles is dat wij samen met u een flexibel leerplan kunnen maken, afgestemd op uw doelstellingen. In onderling overleg kunnen de lestijden worden vastgesteld. De lessen kunnen per maand worden verlengd, maar zijn ook per maand opzegbaar. Gemiste lessen kunnen in onderling overleg worden ingehaald. Na afloop van de cursus ontvangt u kosteloos een certificaat.

Cursusduur: afhankelijk van doelstellingen.
Tarieven: klik hier.

Wilt u een passend opleidingsadvies? Of heeft u vragen over een van onze opleidingen? Neem dan contact met ons op via info@instituut-eggermont.nl of 0251-222252 (maandag t/m vrijdag van 09.00 – 21.00 uur).

 

Voorafgaand willen wij u wijzen op onze privacyverklaring.