Cursus Chinees

 

china-4315_1280


China is zonder meer het grootste land van de wereld als we uitgaan van het inwonersaantal namelijk 1.360.720.000. De trainingen worden gegeven door mw. drs. Ying Xiong, kort en krachtig, afgestemd op uw vakjargon.

U kunt natuurlijk ook de taal leren voor zakelijke doeleinden. Een goed gesprek met de klant of collega. Jezelf kunnen redden tijdens allerlei onverwachte situaties. Zelfstandig zakelijke transacties kunnen afhandelen.

Voor fabrikant en zakenman. Misschien wordt het tijd dat u uw producten ook buiten de grenzen gaat presenteren en verkopen. Wij kunnen dan de leerstof afstemmen op uw eigen vakjargon. Korte telefoontrainingen in het Chinees. Het oordeelkundig opstellen van uw brieven, rekeningen, aanbiedingen. Denkt u ook aan betaling- en leveringscondities per mail, telefoon of skype.

Deze cursus kan ieder moment worden gestart. De lessen kunnen zowel overdag als ’s avonds worden gegeven op onze eigen locatie of bij u thuis (wanneer u kiest voor privéles).

U kunt kiezen voor privéles op maat of groepsles. Het voordeel van privéles is dat wij samen met u een flexibel leerplan kunnen maken, afgestemd op uw doelstellingen. In onderling overleg kunnen de lestijden worden vastgesteld. De lessen kunnen per maand worden verlengd, maar zijn ook per maand opzegbaar. Gemiste lessen kunnen in onderling overleg worden ingehaald. Na afloop van de cursus ontvangt u kosteloos een certificaat.

Cursusduur: afhankelijk van doelstellingen.
Tarieven: klik hier.

Wilt u een passend opleidingsadvies? Of heeft u vragen over een van onze opleidingen? Neem dan contact met ons op via info@instituut-eggermont.nl of 0251-222252 (maandag t/m vrijdag van 09.00 – 21.00 uur).

Voorafgaand willen wij u wijzen op onze privacyverklaring.