Cursus Arabisch

 

saudi-arabia-84015_1280


Wil je op korte termijn Arabisch leren? Privé of zakelijk? Dan is het volgen van een privé cursus op maat de beste oplossing. Korte trainingen, snel, doelgericht met zo weinig mogelijk ballast.

Samen met je docent/coach bepaal je de doelstelling, het leerplan en de leermiddelen. Dit leerplan is flexibel en kan wekelijks worden bijgesteld afhankelijk van de door jou behaalde resultaten.

De belangrijkste doelstellingen zijn:

  • De taal verstaan
  • Spreken
  • Schrijven
  • Lezen

Deze cursus kan ieder moment worden gestart. De lessen kunnen zowel overdag als ’s avonds worden gegeven op onze eigen locatie of bij u thuis (wanneer u kiest voor privéles).

U kunt kiezen voor privéles op maat of groepsles. Het voordeel van privéles is dat wij samen met u een flexibel leerplan kunnen maken, afgestemd op uw doelstellingen. In onderling overleg kunnen de lestijden worden vastgesteld. De lessen kunnen per maand worden verlengd, maar zijn ook per maand opzegbaar. Gemiste lessen kunnen in onderling overleg worden ingehaald. Na afloop van de cursus ontvangt u kosteloos een certificaat.

Cursusduur: afhankelijk van doelstellingen.
Tarieven: klik hier.

Wilt u een passend opleidingsadvies? Of heeft u vragen over een van onze opleidingen? Neem dan contact met ons op via info@instituut-eggermont.nl of 0251-222252 (maandag t/m vrijdag van 09.00 – 21.00 uur).

Voorafgaand willen wij u wijzen op onze privacyverklaring.