Computer & Internet

blogging-336376_1920

De mogelijkheden en toepassingen van computer en internet zijn inmiddels zodanig toegenomen dat er behoefte is ontstaan aan computerlessen op maat. Onze cursussen zijn toepasbaar voor zowel zakelijk- als privégebruik. Wilt u een opfriscursus of wilt u uw cv updaten met een nieuwe vaardigheid? Onze docenten beschikken over de kennis en ervaring om u alle fijne kneepjes te leren.

Office is het kantoorsoftwarepakket van Microsoft. Na het volgen van een cursus Microsoft Office zijn gebruikers productiever en werken ze veel efficiënter.
Excel is een rekenprogramma. Hiermee kunt u redekundige toepassingen, grafieken en andere overzichten (zoals alfabetische adreslijsten) maken. 
Om goed te kunnen werken met bijvoorbeeld Word, Internet of Excel is een cursus Windows 7 zeker aan te bevelen. Heeft u vragen over deze opleiding? Neem dan contact met ons op via info@instituut-eggermont.nl of 0251-222252 (maandag t/m vrijdag van 09.00 – 21.00 uur).
De computer blind leren bedienen volgens het tienvingersysteem geeft veel voordelen. De typecursus is ook speciaal beschikbaar voor scholieren.
Photoshop is een programma dat wordt gebruikt om foto’s te bewerken en te manipuleren. Met de vele toepassingen die dit programma kent wordt veel beeldmateriaal in de media gemanipuleerd en bijgewerkt. Heeft u vragen over deze opleiding? Neem dan contact met ons op via info@instituut-eggermont.nl of 0251-222252 (maandag t/m vrijdag van 09.00 – 21.00 uur).
In deze cursus leert u de basis van WordPress onder de knie te krijgen. Er is geen specifieke voorkennis voor nodig. Leer op een no-nonsense manier hoe u met WordPress uw eigen website kan maken en onderhouden. Heeft u vragen over deze opleiding? Neem dan contact met ons op via info@instituut-eggermont.nl of 0251-222252 (maandag t/m vrijdag van 09.00 – 21.00 uur).
Specialisatie voor Apple-producten, ook bij ons mogelijk. Heeft u vragen over deze opleiding? Neem dan contact met ons op via info@instituut-eggermont.nl of 0251-222252 (maandag t/m vrijdag van 09.00 – 21.00 uur).