Administratief

calculator-385506_1280

De cursussen van Instituut Eggermont maken u wegwijs in de administratieve wereld. Onze docenten beschikken over de kennis en het talent om u door het administratieve labyrint te loodsen. Of u nu op zoek bent naar een basiscursus boekhouden of een opleiding moderne bedrijfsadministratie, Instituut Eggermont biedt al 80 jaar administratieve opleidingen aan op diverse niveau’s.

Tijdens de cursus Basiskennis Boekhouden (BKB) leert u in korte tijd de grondbeginselen van het boekhouden. Na deze praktijkgerichte cursus bent u in staat zelf een eenvoudige administratie te voeren of een ondersteunende functie op een boekhoudkundige afdeling te vervullen.
Na de cursus Basiskennis Boekhouden is het Praktijk Diploma Boekhouden een logische stap. U krijgt zo nog meer inzicht en een bredere basis voor de eigen boekhouding. Dit is een prioriteit voor uw bedrijfsvoering.
De cursus Moderne Bedrijfsadministratie is zowel voor de startende ondernemer als de reeds ervaren ondernemer een zeer waardevolle toevoeging op de kennis van bedrijfsvoering.