Bedrijven

blogging-336376_1920

Instituut Eggermont is gespecialiseerd in het aanscherpen van uw (zakelijke) vaardigheden. Onze opleidingen kunnen worden afgestemd op de specifieke wensen van uw bedrijf en uw afzetmarkt.

Wij verzorgen al 80 jaar cursussen, trainingen en vakopleidingen in de regio IJmond.

Wij bieden u:

  • Taaltrainingen op maat, bijvoorbeeld voor werknemers die de Nederlandse taal slecht tot niet beheersen. Daarbij heeft vakjargon onze eerste prioriteit. Ook kunnen wij het leerproces afstemmen op de praktische problematiek in uw bedrijf.
  • Korte, effectieve telefoontrainingen in bijna alle talen. Beheersing van de taal is een belangrijke factor om internationaal succesvol zaken te doen.
  • Verschillende korte opfriscursussen voor uw personeel, zoals een cursus Excel, cursus Office of typecursus.
  • Administratieve cursussen zoals Basiskennis Boekhouden of Praktijk Diploma Boekhouden.
  • Fiscale tips voor uw bedrijf door een deskundig fiscalist.

Onze cursussen en opleidingen kunnen ieder moment worden gestart. De lessen kunnen zowel overdag als ’s avonds worden gegeven op onze eigen locatie of bij u op kantoor. Na afloop van een cursus of opleiding ontvangen uw medewerkers een certificaat. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Wenst u meer informatie, dan kunt u ons altijd bellen. Dit is geheel vrijblijvend. Uiteraard komen wij ook graag bij u langs voor een vrijblijvend intakegesprek.