Cursus Italiaans

scooter-250491_1280

Voor particulieren
Leer Italiaans privé op maat. Dit is de snelste weg om Italiaans te spreken, te schrijven en te lezen. Korte effectieve trainingen afgestemd op uw doelstelling en basiskennis en uw wensen. Wilt u Italiaans leren voor tijdens uw vakantie? Het reserveren van een hotel, eten bestellen en afrekenen, musea bezoeken, boodschappen doen, na de cursus Italiaans bij Instituut Eggermont kunt u het allemaal.

Voor ondernemers
Tijdens de cursus Italiaans kunnen wij de leerstof afstemmen op uw eigen vakjargon. Korte telefoontrainingen in het Italiaans. Het oordeelkundig opstellen van brieven, rekeningen en aanbiedingen. Denkt u ook aan betaling- en leveringscondities per mail, telefoon of skype. Ook zal de Italiaanse cultuur worden behandeld.

 

Deze cursus kan ieder moment worden gestart. De lessen kunnen zowel overdag als ’s avonds worden gegeven op onze eigen locatie of bij u thuis (wanneer u kiest voor privéles).

U kunt kiezen voor privéles op maat of groepsles. Het voordeel van privéles is dat wij samen met u een flexibel leerplan kunnen maken, afgestemd op uw doelstellingen. In onderling overleg kunnen de lestijden worden vastgesteld. De lessen kunnen per maand worden verlengd, maar zijn ook per maand opzegbaar. Gemiste lessen kunnen in onderling overleg worden ingehaald. Na afloop van de cursus ontvangt u kosteloos een certificaat.

Cursusduur: afhankelijk van doelstellingen.
Tarieven: klik hier.

Wilt u een passend opleidingsadvies? Of heeft u vragen over een van onze opleidingen? Neem dan contact met ons op via info@instituut-eggermont.nl of 0251-222252 (maandag t/m vrijdag van 09.00 – 21.00 uur).

Voorafgaand willen wij u wijzen op onze privacyverklaring.